Rólunk

CEMDS logo

A CEMDS Kft. 2016-ban azzal a céllal jött létre, hogy az orvostechnikai- és in vitro diagnosztikai eszközgyártók számára teljeskörű szolgáltatásplatformot biztosítson az eszköz ötletének megfoganásától a forgalomba hozatalig, valamint a forgalomban lévő eszköz teljes életciklusa során.
Cégünk eltökélt szándéka, hogy megbízói és partnerei számára olyan színvonalú szolgáltatást tudjon nyújtani, amely minden körülmények között megfelel a megbízó feltételeinek, a hazai- és EU-s jogszabályok követelményeinek, és mindenekelőtt a vizsgált eszközök végfelhasználói, a betegek igényeinek.
Cégünk munkatársai folyamatosan képzik magukat, hogy minden megkereséskor a legfelkészültebb tudással, a legnaprakészebb ismeretekkel rendelkezzenek a legmagasabb színvonalú szolgáltatás nyújtásának érdekében.
Meggyőződésünk, hogy a megújult, szigorú szabályozás elkészítésekor a jogalkotó szándéka a mindinkább professzionális, tudományos szempontból kikezdhetetlen eszközök gyártásának előmozdítása volt, így célunk ezt a hozzáállást visszatükrözni a ránk bízott dokumentumokban. Ugyanakkor munkatársaink fiatalos lendületének köszönhetően törekszünk a megbízói igényeknek megfelelő rugalmas kivitelezésre.

CEMDS